Wednesday, 29 April 2015

Baby Aisyah perlu bantuan untuk menjalani Pembedahan


Baby Aisyah memerlukan bantuan anda untuk menjalani Pembedahan untuk memasukkan pacemaker (bateri) ke dlm badan Aisyah memandangkan jantungnya agak lemah tanpa bantuan pacemaker ini (setelah 15 hari pembedahan menutup lubang dalam jantungnya). Baby Aisyah perlu dilakukan pembedahan segera kerana lubang dijantung semakin membesar.

Bagi yg tertanya2 kenapa tidak ke IJN shj memandangkan kosnya jauh lebih rendah, Aisyah sebenarnya sudah 3x ditangguh pembedahannya di IJN dari tahun lepas atas sbb selsema / demam etc. Memandangkan lubang pd jantung Aisyah semakin membesar (VSD 1.17cm dan ASD 1.54mm), dan paru2 sudah mulai punya tekanan tinggi (pulmonary hypertension), maka keluarga buat keputusan utk buat di Gleneagles sahaja.

Jumlah kutipan setakat ini sudah RM20,000 tetapi hospital Gleneagles telah meminta bayaran bil 38k sebagai deposit(seperti dalam gambar)

Kosnya yang diperlukan rm150k. Jika 1% follower siakap keli menyumbang rm10 seorang, sudah cukup untuk membantu.

Bantuan boleh disalurkan ke akaun Maybank 154110003967 Suzilawati Osman

Mohon doakan Aisyah kuat dan cepat sembuh.. Mohon doakan Aisyah stabil dan mampu travel balik JB dan dpt jumpa abg3 yg sudah sarat rindu pd Aisyah sbb dah hampir sebulan tidak bertemu Aisyah... Mohon doakan urusan mereka dipermudahkan sehingga Aisyah sihat kembali.. Mohon doakan segala keperluan mereka sepanjang musafir di sini Kuala Lumpur dicukupkan Allah.


Jangan lupa share kepada kawan-kawan lain :)

No comments:

Post a Comment